Afzetmarkt

Wereldwijde afzetmarkt

Onze afzetmarkt bestaat uit tegelspeciaalzaken, sanitair winkels en bouwmarkten in zowel binnen- als buitenland. Als groothandel stemmen wij ons assortiment producten en onze ondersteunende diensten zorgvuldig af op specifieke behoeften van deze retailers en hun klanten.

Tegelspeciaalzaken

Kebo biedt de vakhandel een ruim en onderscheidend assortiment mozaïek, natuursteen en decortegels in diverse prijsklassen: topsegment, middenklasse en budget. Innovatief Italiaans design uit het hart van de tegelindustrie en Portugese tegels van hoogwaardige kwaliteit, afgestemd op de actuele trends en wensen van projectontwikkelaars, architecten en aannemers. Wij hebben een grote voorraad tegels van groot tot klein formaat, voor binnen en buiten én - dat vinden wij heel belangrijk - op maatschappelijk verantwoorde wijze geproduceerd en vervoerd. Wij visualiseren creatieve ontwerpen en totaalconcepten met displaymateriaal voor in de winkel. Wij hanteren geen minimale besteleenheid en leveren bestellingen desgewenst bij de eindconsument af met onze eigen wagens. Bekijk onze tegelmerken.

Sanitair winkels

Trots zijn wij op ons eigen merk L’Aqua, een gevarieerd programma van compacte badkamermeubelen, eiken badmeubelsets, fonteinsets, wastafels en organisch gevormde wastafelbladen. Naast een aantal andere bekende merken hebben wij ook Engels sanitair van Phlexicare voor senioren in ons assortiment. Bekijk onze merken sanitair.

Bouwmarkten en doe-het-zelf winkels

Kebo is een vooruitstrevende aanbieder van producten en full-service concepten in de professionele doe-het-zelf markt in de Benelux en daarbuiten. Een onafhankelijk specialist in Operations en Supply Chain Management voor retailers en fabrikanten. Ons assortiment bouwmaterialen sluit naadloos aan op ons productportfolio en maakt one-stop-shopping mogelijk. Verregaande services zoals dropshipment en maatwerkoplossingen maken van ons een preferred partner in fijnmazige distributie en opslag van A-merken en private labels.

KEBO - de Heuning BV
Mercuriusweg 26-38
4051 CV Ochten NL