Verkoopondersteuning

 

Veel service, deskundig advies en aftersales

Klanten kunnen altijd een beroep doen op onze verkoopbinnendienst en ons team merchandisers van de buitendienst. Persoonlijk contact en oplossingsgericht meedenken vinden wij heel belangrijk. Klanten waarderen dat, de meeste zijn dan ook al jaren klant.

Vast aanspreekpunt

Een accountmanager adviseert u over onze producten en mogelijkheden. Hij of zij blijft uw vaste aanspreekpunt bij Kebo. Eén van onze merchandisers bezoekt uw winkel of bouwmarkt regelmatig om u ter plekke te ondersteunen bij een goede presentatie van onze producten.

Overtuigend promotiemateriaal

Vaak weten uw klanten nog niet goed wat zij met hun badkamer of terras willen. Dan helpt het als u hen diverse voorbeelden van het eindresultaat kunt laten zien. Daarom maken wij mooie foto’s en winkeldisplays van Kebo-producten en -materialen die goed bij elkaar passen. Zoals voorbeelden van compleet ingerichte badkamers en voorbeeldpanelen met tegelmozaïek-ontwerpen gecombineerd met diverse voegkleuren.
extra-onze-diensten-verkoopondersteuning-1.jpg

Aftersales

Onze accountmanagers verzorgen ook de aftersales. Samen met u brengen zij uw aanvullende wensen in kaart. Onze organisatie is erop ingericht om per klant specifieke behoeften in te vullen met maatwerkoplossingen.