Product- en conceptontwikkeling

 

Innovatie, maatwerk en totaalconcepten

Naast ons ruime assortiment A-merk tegels, sanitair en woon- en tuindecoratie, ontwikkelen wij zelf innovatieve producten onder private labels. Zoals Storm®, L’Aqua®, Fleem®, Kashba®, Alberello® Mosaic en Alfa® Mosaico. Alle producten die wij ontwikkelen zijn decoratief, functioneel en een aanvulling op ons bestaande assortiment.

Totaalconcepten

Wij denken in totaalconcepten, in alles wat nodig is voor het perfect eindresultaat. Daarom vindt u bij ons niet alleen mooie tegels en sanitair, maar ook de bijbehorende constructie- en afwerkingsmaterialen. Zoals hoogwaardige kitten, lijmen en diverse voegkleuren. One-stop-shopping dus! Wij visualiseren het eindresultaat met overtuigende voorbeelden en creatieve ontwerpen die u als promotiemateriaal kunt gebruiken.
extra-onze-diensten-product-en-concept-ontwikkeling-1.jpg

Maatwerkoplossingen

Meedenken met klanten is onze tweede natuur. Per klant vullen wij elke specifieke behoefte in. Onze marktkennis vertalen wij graag naar consumentgerichte maatwerkoplossingen. Onze toegewijde organisatie met betrokken vakmensen en korte interne lijnen maakt ons flexibel, snel en oplossingsgericht. Wij kunnen heel goed improviseren mocht dat nodig zijn.