Optimaal supply chain management

 

Logistiek

Klantgericht denken en doen begint bij ons met een optimale logistieke keten die volledig is afgestemd op de wensen van onze klanten. Als groothandel houden wij een grote voorraad aan van veel gevraagde producten en bouwmaterialen. Onze artikelen zijn snel leverbaar en worden op elke gewenste locatie in binnen- en buitenland bezorgd.

Dropshipping

Retailers die in hun (web)winkel Kebo-producten verkopen, bieden wij dropshipment als logistieke service aan. De bestelling van uw klant bezorgen wij dan rechtstreeks bij de consument thuis. Dat bespaart u werk en opslagruimte en uw klant heeft de aankoop sneller in huis.

extra-onze-diensten-optimaal-supply-chain-management-1.jpg 

Exportdistributie

Internationale klanten die bij ons bestellen, bieden wij de mogelijkheid van exportdistributie. De bestelling wordt dan direct door onze importfabrikant geëxporteerd naar onze klanten wereldwijd. Dat zij niet eerst naar ons distributiecentrum in Nederland gaan scheelt aanzienlijk in de levertijd. Exportdistributie vereist goede afspraken en vertrouwen tussen alle betrokken partijen. Met de meeste producenten werken wij al vele jaren naar volle tevredenheid samen.