Mondi projecten

 

Voor elke ruimte de juiste tegel

Niet voor niets werken architecten, projectontwikkelaars en andere professionals graag samen met Mondi Agenturen. Deskundig advies en ondersteuning van Mondi verzekert hen van precies het juiste type tegel voor de ruimte en de sfeer die zij wensen. Internationaal bekende tegelmerken zoals Casa dolce casa, Casamood en Living Ceramics zijn exclusief voor Mondi in Nederland verkrijgbaar.


Samenwerking met betrouwbare partners

Mondi Agenturen werkt voor de uitvoering van projecten samen met groothandels zoals Kebo. Kebo biedt Mondi en haar klanten diverse aanvullende diensten. Zo denkt Kebo mee over het transport en levert de bestelling snel rechtstreeks op de bouwplaats af. Desgewenst worden de materialen eerst tijdelijk opgeslagen en pas afgeleverd zodra zij nodig zijn.


Herkenbare luxe en kwaliteit

Een Mondi project herkent u aan de luxe uitstraling van de hoogwaardige keramische vloer- en wandtegels en prachtige glasmozaïeken. Elk type tegel is in vele kleuren en formaten verkrijgbaar, samen met bijpassende constructie- en afwerkingsmaterialen.

Een mooi voorbeeld van een Mondi project zijn de badkamers in hotel Sofitel Legend The Grand in Amsterdam (i.s.m. Intercodam).