Corona-COVID-19-140016712_s-1.jpg
Geachte relatie,
 
In maart en september hebben we u een schrijven gestuurd waarin we vragen om uw begrip indien we door de impact van Corona aanpassingen zullen moeten doen in ons logistieke proces.
Tot op heden is dit gelukkig nog niet nodig gebleken, echter gezien de recente ontwikkelen, met in het bijzonder sluiting van de niet essentiële winkels, is de kans groot dat we hier de komende tijd niet aan zullen ontkomen.

Ondanks dat we er uiteraard alles aan doen om te kunnen blijven leveren zoals u van ons gewend bent, zullen de gevolgen van de winkelsluiting impact hebben op onze logistiek.
Nogmaals, willen wij zo lang als mogelijk de reguliere leverfrequentie garanderen, maar indien er door de gereduceerde ordervolumes, een te lage beladingsgraad van onze vrachtwagens ontstaat, houd dit mogelijk onvoldoende stand.
Per direct hanteren wij daarom de al eerder aangekondigde minimum orderwaarde ad. 500,- EURO (excl. BTW) voor franco levering.
 
Tevens vragen we uw begrip in eventuele wijziging van de leverfrequentie en mogelijk ook de vaste leverdag.  

Voor dropshipment leveringen zal gelden dat we een ruimere levertijd hanteren, tot maximaal 7 werkdagen.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om onze voorraden op peil te houden om ook de komende tijd geen manco’s te zullen krijgen, echter ivm problemen in aanlevering (bijvoorbeeld fabrieken die sluiten, corona maatregelen mbt andere landen of problemen in transport) maar ook door verhoogde verkopen, kunnen wij dit helaas niet volledig garanderen.

Indien in uw organisatie maatregelen zijn of worden genomen die betrekking hebben op de ontvangst van goederen of andere met ons gerelateerde zaken, vernemen wij dat graag van u.

Verder wensen u ondanks het turbulente jaar prettige feestdagen en op naar een beter nieuwjaar.

Met vriendelijke groet,
 
Directie
KEBO