Linked-in Facbook Twitter Instagram

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatie. De informatie wordt verstrekt door Kebo - de Heuning B.V. en terwijl we ernaar streven om de informatie up-to-date en correct te houden, maken we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel. De betrouwbaarheid van deze informatie is daarom strikt op uw eigen risico. Alle rechten zijn voorbehouden.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade of schade, of enig verlies of schade als gevolg van verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit, of in verband met, het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder beheer van Kebo - de Heuning B.V. vallen. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of achter de standpunten binnen hen.

Er wordt alles aan gedaan om de website actueel en werkend te houden. Echter, Kebo - de Heuning B.V. neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website vanwege technische problemen buiten onze controle.